Testissä Incredible Facemask

Hei taas kauneudenhoidon merkeissä!

Kirjoitin aiemmassa blogissa ihonhoidon tärkeydestä. Ihon peruskunnosta huolehtiminen onnistuu helposti kotona mutta säännöllisesti on suositeltavaa käydä ammattilaisella hoidattamassa iho perusteellisesti. Tässä yksi helppo tapa kuoria iho kotona turvallisesti! Somen puolelle tein ennen uuttavuotta postauksen naamiosta joka kaikkien on helppo tehdä kotona! Lupasin kirjoitella tästä enemmän ja tässä nyt sitten olisi!

Naamio on 100% turvallinen, ja se on erittäin helppo käyttöinen! Naamio on nimeltään Incredible Facemask. Naamio on kätevässä pienessä pakkauksessa eli helppo sujauttaa mukaan myös matkalle! Naamio pakkauksen mukana tulee sivellin jolla naamio on helppo levittää. Levitä tuote kasvoillesi siveltimellä kauttaaltaan. Naamio kannattaa levittää suht paksusti.

Naamion vaikutus aika on 30-45min ja sillä välin voi helposti touhuta muuta sillä naamio ei valu eikä sotke kun se alkaa vaikuttamaan. Naamio lähtee itsestään kevyesti irtoamaan kun on ”valmis”.  Varovasti ja kevyesti sormilla vetämällä naamio lähtee pitkälti itsestään irrottaen mukanaan kuolleen solukon.

VINKKI! Mikäli ihoa alkaa ”nipistellä” kun irrotat naamiota, emulgoi se pois eli ota avuksi vettä. Itse avitin vedellä ja puhtaalla pyyhkeellä kevyesti hieroen. Kun olet irrottanut naamion kokonaan, huuhtele kasvot kevyesti vedellä, viimeistele puhdistus ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä ja kosteusvoiteella.

Lupaan että iho tuntuu todella pehmeältä kuorinnan jälkeen ja kuolleen solukon irrotessa, iho on myös selkeästi kirkkaampi! Todellinen pikaapu epäpuhtaalle, väsyneelle ja ”elahtaneelle” iholle! Epäpuhtaudet alkavat nousta pintaan seuraavina päivinä, älä koske niihin 🙂 Helpommin sanottu kuin tehty mutta niiden ”puristelu” aiheuttaa usein enemmän haittaa kuin hyötyä! Plus ihoosi saattaa päästä bakteereja.

Helppo tapa tehdä kuorinta kotona! Naamio kannattaa levittää kauttaaltaan tasaisesti ja suht paksuksi. Itse jätin otsan kevyemmäksi sillä siellä ”työn sarkaa” oli vähemmän.

Jos innostuitte tuotteesta, käykää tilaamassa naamio testiin osoitteesta: www.maybeauty.fi/suvmask. Koodilla:  suvmask saatte 30% alennusta näistä tehotuotteista!

Helppoa ihon hoitoa! Suosittelen kokeilemaan 🙂

Aiheesta löytyy myös mun IG tililtä: suvipitkanen

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Suvi

 

Testissä Incredible Facemask
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *