Ei haukku haavaa tee

Olen vältellyt kirjoittamasta mitään negatiivista blogeissani tai olla ruikuttamatta somessa negatiivisia juttuja ihan yksinkertaisesti siitä syystä että en halua antaa elämässäni tilaa negatiiviselle energialle. Mutta tämän kirjoituksen julkaisen tasan siitä syystä että olen pitänyt suuni nätisti kiinni jo yli vuoden ja vastanottanut kiltisti hymy huulilla p*askapuheita. Tämän kirjoituksen jälkeen enää ikinä aio ottaa kantaa näihin asioihin ja asianosaiset voivat jatkaa somessa ja blogeissaan mun haukkumista ja mustamaalamista mikäli näin haluavat.  Pyydän jo tässä kohtaa anteeksi suorasukaista kielenkäyttöäni tässä kirjoituksessa eikä tarkoitukseni ole olla ylimielinen, mutta puhun suoraan. Just niinkun mä asian ajattelen.

Nyt tietyt ihmiset alkaa mennä niin pitkälle että ennen kuin nostan syytteen kunnian loukkauksesta ja liiketoiminnan haittaamisesta ihmettelen ääneen miten h*lvetissä joillain on niin paljon aikaa elämässään että jaksaa omistaa siitä niin suuren osan toisten haukkumiseen ja mustamaalamiseen. Olen ennenkin ihmetellyt sitä mikä hitto meissä suomalaisissa on vikana kun eteenpäin pitää päästä toisia mustamaalamalla sen sijaan että panostaa omaan osaamiseen ja tekemiseen? No positiivista tässä on se että tietää tehneensä jotain oikein ja olevan kova kilpailija kun näin paljon tekemiset jaksaa kiinnostaa.

Niin sanotun someh*oraamisen sijasta olen viime aikoina panostanut yritykseeni ja liiketoiminnan eteenpäin viemiseen. Olen keskittänyt energiani kauneusalan liiketoiminnan kasvattamiseen ja koulutukseeni. Lisäksi teen huolellista työtä musiikin puolella tulevaa varten. Tämä näkyy erityisesti siinä ettei naamani enää kuluta nin paljon lehtien palstoja ja sometilini alkavat olla tylsiä koska niihin panostamiseen ei ole aikaa ”oikeiden töiden” ohella.  Tiedostan hyvin että jos tässä elämässä haluaa menestyä ja kartuttaa kukkaroa, se ei valitettavasti Suomessa tapahdu pelkillä Instagram postauksilla ja lehtien palstoilla notkumalla. Pitää tehdä töitä ja jotta niillä töillä voi tehdä rahaa, pitää olla hyvä. Mikä määrittää sen että olet hyvä? No koulutukset ja osaaminen. Entä kuka määrittää sen että oikeasti olet osaava ja hyvä työssäsi? Asiakkaat. Ilmeisesti pitkän työn tuloksena ansaitut onnistumiset alalla v*tuttaa nyt ja lujaa muutamia henkilöitä mutta ei se mitään, ei haukku haavaa tee. Itselläni ei koskaa löytyisi energiaa moiseen koska työni vie kaiken ja se vähäinen aika jota minulle jää, menee perheelle ja ystäville. En ala toistaa itseäni joten lisää ajatuksia alasta voi lukea edellisestä blogista joka löytyy TÄSTÄ.

Taidan ehdottaa Markolle että muutetaan Ruotsiin jossa jengi tsemppaa toisiaan ja kannustaa myös kaveria menestymään. Alkaa todella tulla korvista ulos tämä tän maan kateus ja katkeruus että voisin oksentaa. Ihan oikeeasti, miettikää nyt miksi naapurimaassa on niin paljon ”menestyjiä” ja oikeasti tunnettuja ihmsiä? No koska siellä puhalletaan enemmän yhteen hiileen!! Toki siellä varamsti on ihan samoja ongelmia kun meillä täällä mutta selkeesti pienemmässä mittakaavassa! Tällä menolla Suomi tulee kompastumaan omiin kansalaisiinsa, jengin negativiseen sisäänpäin kääntyneeseen asenteeseen ja negatiiviseen energiaan joka huokuu ihmisten kasvoilla kaupungilla. Loppuviimein se menee aina niin että negartiivinen energia löytää aina takaisin. Negatiivinen asenne on esteenä omalle menestymiselle. Kun miettii esimerkiksi näitä henkilöitä ketkä nyt etunenässä tässä hommassa on kyseessä, empä sanoisi että kenenkään heidän elämäsä kovin kummoinen menestystarina on ollut, tai tällä menolla tulee olemaan.

Noniin, tulipa nyt pulautettua tämä pihalle.  Varmaan tämäkin teksti antaa nyt aihetta uusiin haukkuhin ja juoruhin mutta antaa tulla vaan. Mun sydämmellä on kypärä : )

Suvi

 

Ei haukku haavaa tee
Merkitty:                            

2 kommenttia “Ei haukku haavaa tee

  • 2.10.2017 at 11:13
    Permalink

    Just näin Suvi, kateellisia paskiaisia on joka tapauksessa teki niin tai näin mut pää pystyyn edelleen! Teet hyvää työtä. Mukavaa syksyä sulle ja perheelle

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *