Kevät kuulumisia

Hei taas kaikille piiiiiiitkästä aikaa!!

Tänne blogin puolelle tulee harvoin mitään kirjoiteltua mutta aina sopivan hetken tullen jotain sisältöä tänne aina laitan, lukekoon kuka jaksaa : )  Tämän kirjoituksen jälkeen tämä blogini siirtyy kertomaan musiikkijutuista, Miss Oulu projektista ja jonkun verran henkilökohtaisesta elämästä ja kaikki kauneudenhoitoon liittyvä kirjoittaminen löytyy jatkossa uusilta sivuilta jotka ovat keskittyneet vain ja ainoastaan kauneuteen, hyvinvointiin ja kirurgiaan. Sivusto toimii myös Oulun vastaanottomme kotisivuna. Oulun vastaanotto muuttaa nyt toukokuussa uusiin, isoihin tiloihin ja muuton myötä vastaanotto kokee totaalimuutoksen. Palveluvalikoima laajenee huomattavasti ja täysin uutena valikoimaan tulee myös kosmetologiset palvelut sekä hampaiden valkaisu. Tarjoamme asiakkaillemme nyt myös mahdollisuuden video konsultaatioon! Nyt konsultaatioon ei siis tarvitse lähteä kaukaa kymmenien kilometrien päästä vaan sen voi tehdä videoyhteydellä hoitajan kanssa ja saapua vastaanotolle vasta itse toimenpiteeseen.

Rekrytöimme parhaillaan uusia sairaanhoitajia ja haemme henkilökuntaan vahvistusta myös uudesta lääkäristä säännölliseen työhön vastaanotolle. Uusi vastaanottomme tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastaanotolla työskentelee myös liikunta-ja hyvinvointialan ammattilainen (ihana Janica!) ja samoissa tiloissa kanssamme toimii tunnettu Oulun hierontakeskus. Kirurgisen puolen palvelut luonnollisesti tarjoaa The Look.

Yhdessä vastaanoton henkilökunnan kanssa pidämme sivustolla blogia johon kukin meistä vuorollaan kirjoittaa. Kirjoituksia blogista löytyy jo! Blogiin pääsette kurkistamaan TÄÄLTÄ. Otamme mielellämme toiveita vastaan mistä aiheista haluaisitte kirjoituksia! Toiveita voi laittaa minulle suoraan [email protected].

Ja ei, en ole muuttanut Ouluun : ) Moni ilmeisesti luulee että asun Oulussa. Asun siis edelleen Espoossa perheeni kanssa vaikka työni pitkälti ovatkin Oulussa. MUTTA nyt kun pikku neiti Sofiel on aloittanut myös päiväkodin, aloittelen hiljalleen töitä myös Helsingissä. Erona entiseen on se että en työskentele vanhaan tapaan täyspäiväisesti vastaanotolla, vaan teen freelancerina töitä kahdessa hoitolassa: Deluxe Beaute / The Look Helsinki (Kalevankatu 30) ja AK Nailstudio (Viherniemenkatu 7). En ole toiminut Helsingin vastuuhenkilönä enää tammikuun 2017 jälkeen enkä palaa vanhaan asemaani vaan keskityn konsultin ja kosmetologin töihin.

Minulta on kysytty miksi en perusta omaa kauneushoitolaa (tai ota vetovastuuta Helsingistä), vastaus on yksinkertainen: minulla ei ole aikaa siihen. Jos jotain tehdään niin se tehdään kunnolla ja nyt minulla on töiden osalta kädet täynnä töitä Oulun uuden vastaanoton, Miss Oulu kilpailun ja dj-juttujen tiimoilta. Halun tarjota hyvää palvelua asiakkaille ja omistautua asioille mitä teen, olen oppinut tiedostamaan rajani ja sen mihin pystyn siten että työn tulos on laadukasta. Äitiyslomani aikana olen jälleen kehittänyt osaamistani ja teen sitä edelleen. Kouluttautuminen vie myös ison osan aikaani.

Mutta tässä ne nyt ovat. Pitkään rakkaudella hierotut nettiivut: www.ouluclinic.fi !!!! Olen NIIN iloinen että viimein sain toteutettua tämän projektin. Sivut pidetään reaaliajassa ja sinne päivitetään kokoajan kuvia, tietoa hoidoista, blogi kirjoituksia ja pian myös livesessioita eri hoidoista! Avoimien sessioiden kautta asiakkaat pääsevät seuraamaan eri toimenpiteitä ja näin ollen tutustumaan syvällisemmin vastaanottomme eri palveluihin ja näkemään konkreettisesti mitä eri otimenpiteissä tapahtuu! Toiveita tässäkin otetaan vastaan! Mikä olisi hoito josta ensimmäisenä haluaisitte nähdä livesession? Kesästä eteenpäin pidämme myös online luentoja kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen sekä teemapäiviä paikan päällä Oulussa vastaanotollamme! Kiinnostuneet voivat nyt jo ilmottautua mukaan joko teemapäivään tai online luentoon ilmottautumalla minulle: [email protected]. Kirjoita viestiin myös aihealue josta olet kiinnostunut.

Vastaanoton avajaisia vietetään isosti, näyttävästi ja hulluin hinnoin kesäkuun puolella. Pitäkää silmät ja korvat auki ; )

Ihanaa kevät päivää kaikille!

Kuullaan taas!!

 

Kuva: Mika Vallineva http://www.vallineva.com)

 

Suvi

 

Kevät kuulumisia
Merkitty:                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *