Kesää odotellessa!

spitkanen-011

Moikka kaikille!

Tervetuloa mun uusille kotisivuille Täältä löydätte jatkossa mun tuoreimmat kuulumiset niin kuvien, keikkalistan ja BLOGIN muodossa. Hetkeen en oo rehellisesti ajanpuutteen vuoksi kirjoittanutkaan blogia mutta sen verran kivaa ja terapeuttista hommaa se on että nyt on aika korjata tilanne! Lupaan siis jatkossa ihastuttaa ja vihastuttaa kirjoituksillani täällä viikottain.

Ihana, kamala kevät 2015 alkaa pitkän odotuksen jälkeen kääntyä kesäksi, ja sitä on kyllä odotettu Viimeiseen puoleen vuoteen on taas jälleen mahtunut paljon. Iloa, surua, kyyneleitä ja isoa hymyä. Kulunut kevät on ollut omalla tavallaan yksi elämäni parhaimmista ajan jaksoista, mutta myös ehdottomasti rankin. Paljon sitä ihmiseltä voi vaatia mutta rajansa meillä kaikilla joskus tulee vastaan. Onneksi elämä ottaa ja antaa, kaikella on tarkoitus ja se mikä ei tapa, vahvistaa!

Tästä keväästä ja mun elämästä ylipäätänsä voitte jatkossa lukea siis näiltä sivuista mun blogista.

Toivottavasti viihdytte matkassa

Suvi 🙂

Kesää odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *