50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

  1. Siirry Otto Kasinolle.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Fitness, fatness ja MAAILMAN MESTARUUS.

Voisin kirjoittaa kilometrin pituisen blogin siitä kuinka hieno viikonloppu mulla Italiassa oli!

 

Processed with Moldiv
Ihana Italia, rauhallinen Padova! Täydellinen paikka järjestää fitness-ja kehonrakennus kisat, rauhallinen kaupunki joss ei tapahdu yhtään mitään 🙂

Tänä keväänä on tullut duunin puolesta reissattua aika huolella mutta viime viikonloppu Italiassa taisi vetää otta kyllä kärkisijan. Minä itse oon ollut aika kaukana fitness mailmasta oikeastaan käytännössä aina. Yhteistyö ja ystävyys Tiinan ja Tapen kanssa on kuitenkin tuonut mulle unelma duunin ja ”toisen perheen” lisäksi myös jotain uutta sieltä mikä mulle on ennen ollut täysin tuntematon alue. Enemmän tai vähemmän on tullut opittua treenaamisesta ja ruokavaliosta tässä parin viime vuoden aikana, mutta myös tutummaksi ovat tulleet fitness- sekä kehonrakennus lajeina. Itse olen siis sivusta seuraaja, tarkkailija joka hiljalleen oppii ja ymmärtää enemmän. Oma elämän tyylini on ollut hyvinkin poikkeava tästä kaikesta. Lähes tulkoon päin vastainen.

Treenaaminen salilla on mulle muutaman vuoden sisällä opittu juttu. Käytännössä koko ikäni olen ollut ns. ”laiha läski” joka syö vähän, miten sattuu ja todella väärin, treenaa aerobista 2 kertaa päivässä 7 päivää viikossa yrittäen polttaa vaan niin paljon rasvaa kuin mahdollista (ja siinä samassa myös nitä oelmattomia lihaksia). Lopputulos on hoikka mutta ei lihaksia , tikku jalat ja kädet. Onko nättiä? No ei mutta sillon ajattelin että ehkä joo.. Nyt, EI TODELLAKAAN.

Jonkinainen herääminen mulla tapahtui raskauden myötä. Henkisesti vaikea aika, keho muuttuu ja mieli ei pysy perässä, eikä lopulta hyväksy sitä muutosta joka tapahtuu. Pelkäsin kuollakseni sitä miltä näytän synnytyksen jälkeen. Tässä kohtaa otin yhteyttä Katarina Tunturiin. Hakeuduin hänen ravintovalmennukseen jo raskauden aikana, treenit aloitettiin heti kun toivuin synnytyksestä. Yksi elämäni parhaista päätöksistä. Opin treenaamaan salilla ja ennenkaikkea, opin syömään oikein. Opin sen kuinka suuri merkitys oikeanlaisella ruokavaliolla on. Sitouduin Katan ruokavalioon ja treeneihin 4 kuukaudeksi synnytyksen jälkeen, tuolloin olin paremmassa kunnossa kuin ehkä koskaan ikinä. Nyt jälkikäteen vähän mietityttää, miksi lopetin?

 

Kuva viikko ennen synnytystä. Alla olevasta linkistä löytyy ennen ja jälkeen kuva, jostain syystä en saanut ladattua kuvaa blogiin!!
Kuva viikko ennen synnytystä.

Tässä kuva mun Instagramista jossa kuva viikko ennen synnytystä ja 4kk sen jälkeen:

 

Before and after #back #to #shape #after #baby #diet #fitness #gym #works #young #mother #loose #weight

Kuva, jonka Suvi (@suvipitkanen) julkaisi

Raskauskiloja mulla tuli 20kg. Kuva kertoo sen kuinka suuri merkitys oikenlaisella ravinnolla ja liikunnalla on. 4kk synnytyksestä ja olin paremmassa kunnossa kui ennen synnytystä!

Mua on ”siunattu” todella ärsyttävillä geeneillä ja jos en pitäydy tiukassa ruokavaliossa ja treeneissä, olisin läski. Lihon vaan kun edes katson pullaa! Olen koko ikäni jojoillut painon vaihtelun kanssa joka ajoittain on ollut aika rajuakin. Hoikimmillaan olen nyt ”aikuisvuosina” painanut 55kg ja tänä keväänä ”isoimmillani” huikeet 65kg!! Okei onhan sitä lihastakin tullut mutta kyllä täytyy myöntää että ruuissa on tullut lipsuttua todella lahjakkaasti, myös jokunen treeni ehkä jäänyt välistä. Eli oma syy. Kuten edellisessä blogissani jo mainitsinkin, kroppa on tänä keväänä reagoint voimakkaasti elämänmuutoksiin ja elämäntyyliin, se näkyy kehossani totaali pysähdyksenä ja valitettavasti lihoamisena. No, tähän tuli muutos nyt 🙂

Eihän mun treenamisesta mitään tule jos joku ei mua ole vahtimassa. Tai kyllä mä treenaan mutta ns. mukavuusaluella eikä kehitystä juuri tapahdu. Tämän vuoksi on olemassa NORA VUORIO <3 Otin yhteyttä Noraan viime talvena jonka jälkeen ollen säännöllisesti treenannut hänen kanssaan, nyt kokoajan kasvavissa määrin. Nora on kannustava mutta tiukka pt ja ennenkaikkea mukava ja ihana 🙂 Pakko tunnustaa että olen sellanen luonne että luistan heti jos joku ei vahdi mua. Tämän vuoksi mulle pt on ehdoton!!!

Kehitystä on tapahtunut ja sehän motivoi entisestään! Nyt laitetaan vielä mun ruokavalio viimeisen päälle kuntoon ja siihen aion sitoutua 100%.  Noraan ja hänen valmennukseensa pääset tutustumaan tästä: http://www.teamnora.fi

Nykyään treenaan 2-3 krt viikossa salille joka on mulle sopiva ja tähän hetkeen realistinen treenimäärä salilla / vko.
Nykyään treenaan 2-3 krt viikossa salille joka on mulle sopiva ja tähän hetkeen realistinen treenimäärä salilla / vko.

Sen lisäksi että treenaan kerran viikossa Noran kanssa, oon käynyt viikottain treenamassa myös Hunksien Kimmon kanssa kuka hänkin on koulutetu pt. Viimeksi eilen Kimmon kanssa käytiin salilla vetää jalat ja voin kertoa että itse en kyllä vastaavaa treeniä ois vetänyt 😀 Mutta kiitos Kimmon, tuli tehtyä kunnolla ja tänään tuntuu! Niinhän sen kuuluu mennä jos jotain kehitystä haluaa tapahtuvan.

Mutta joo se niistä mun treeneistä. Lyhyesti ja ytimekkäästi: mä oon sellanen ketä pitää potkia eteenpäin ja vahtia vierestä, vaikka halua ja tahtoa on, selkäranka napsuu aikaajoin ja mä TODELLA nostan hattua jokaiselle fitness- ja kehonrakennuskilpialijalle!! Kovaa hommaa joho kyllä kuka tahansa ei pysty. Se touhu vaatii kyllä jäätävää kurinalaisuutta ja tahtoa.

 

WABBA MM-kisat, Italia 2015 Shape-sarja. Suomalainen Linda Sonntag sijoittui toiseksi sarjassaan!
WABBA MM-kisat, Italia 2015
Shape-sarja.
Suomalainen Linda Sonntag sijoittui toiseksi sarjassaan!
Miss Fitness vas. Minna Paler ja hänestä seuraava Liisa Saks. Minna sijoittui sarjassaan toiseksi. Liisa oli kolmas.
Miss Fitness
vas. Minna Paler ja hänestä seuraava Liisa Saks.
Minna sijoittui sarjassaan toiseksi. Liisa oli kolmas.
TAPE!!! Tällä kondiksella tuli ansaittu MM-mestaruus. Hurja näky lavalla :D
TAPE!!! Tällä kondiksella tuli ansaittu MM-mestaruus.
Hurja näky lavalla 😀

 

Sunnuntaina, finaali päivänä, paikka oli aivan täynnä!
Sunnuntaina, finaali päivänä, paikka oli aivan täynnä!

 

Bikini sarjassa oli kilpailemassa varmasi monelle tuttu Katrie Daler joka sijoittui hienosti 5:nneksi ja Kati Kokkonen jonka sijoitus oli 2!!!

 

Rankka kevät vaati rankat huvit. Se on nyt onneksi mennyttä elämää ja uudet tuulet puhaltaa kaikin puolin 🙂 Olen kyllä ihan super kiitollinen Tiinalle ja Tapelle (ja tietysti myös omalle perhelle ja ystäville!!) kaikesta avusta, tuesta ja ymmärryksestä tän rankan kevään aikana. Iloitsen suunnattoman paljon Tapen upeasta suorituksesta ja jatkossakin aion touhuta apuna WABBA Finlandin riveissä niin paljon kun Tiina ja Tape apua tarvii! Syksyllä on sitten Finnish Openit Suomessa!

 

Sellasta tällä kertaa, nyt juhannusta kohti! Pitäkää kivaa mutta ottakaa iisisti ihmiset 🙂

 

Suvi

Fitness, fatness ja MAAILMAN MESTARUUS.
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *