Maailman huonoin bloggaaja

Se olen minä!!! Hatun nosto kyllä jokaiselle jotka onnistuneesti blogia päivittää joka päivä. Toki se on toisille ihan työ, mulle lähinnä harrastus joten ei voi verrata. Asiaa olisi paljon mutta tämä kirjoittaminen tuottaa välillä vähän ongelmaa kun aika tuntuu juoksevan käsissä.. Mutta joo, kirjotuksia on toivottu ja tässä nyt yksi sellainen olisi!

.IMG_6271

 

Mitä kuuluu?

Ihan hyvää kuuluu. Tosi kiirettä sillä tänä syksynä tapahtuu paljon! Ensinnäkin toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja aloitin taas opiskelut! 12.9 alkoi opiskelut Pohjois-Pohjanmaan yliopistossa Oulussa, Lääketieteen perusteet. Olen niin innoissaini!!! Opintojen ensimmäinen osa käsittelee Ihmisen elimistöä ja rakennetta.  Oma sairauteni on myös avautunut minulle paremmin opintojen myötä sillä opinnoissa käsitellään ihmisen hormonaalista säätelyjärjestelmää jossa minulla nyt pahasti on jotain vikana.

Mutta joo. Nyt, 28-vuotiaana tiedän vihdoin mitä haluan opiskella. Teistä ei ehkä monikaan tiennyt että aikoinaan olen hakenut oikeustieteelliseen sekä valtiotieteelliseen. Kiinnostus lukemista kohtaan kuitenkin lopahti ja luin lentoemännäksi. Työskentelin lentoemäntänä kolmen vuoden ajan osa-aikaisesti dj töiden rinnalla.  Elämä johdatti oikean työn pariin ja sitä myöten löysin taas innon opiskeluun. Ja ihme kyllä, luen todella innoissani! Ensimmäinen tentti edessä 2.11. Jännää…

Töissä on ollut hyvin kiireistä, uusia sairaanhoitajia on aloittanut meillä, rekry Ouluun edelleen käynnissä 🙂 Olen tehnyt kahta tv-ohjelmaa ja muutto pian uusiin tiloihin edessä!! Tästä pian lisää 🙂 Keikkojakin olen ehtinyt välissä tehdä mutta ennen kaikkea olen omistanut aikaa pikku blondille <3 Safina reissaa nyt täällä Kreikassa mun mukana ja on hurmannut kaikki paikalliset pojat ja miehet!

Tämä syksy menee tiivisti töiden parissa.
Tämä syksy menee tiivisti töiden parissa.

Ja siitä sairastelusta. Ensinnäkin kiitos kaikille teille ihanista tsemppaavista viesteistä!! Tilanne on siis se että minulla on todettu jo kilpirauhasen vajaatoiminta ja siihen on lääkitys. Eli kyllä joo oireeni täsmäävät kilpirauhasen vajaatoimintaan kuten monet teistä ovat kirjoittaneet 🙂 Viimeinen diagnoosi kuitenkin sen lisäksi oli ”Jokin muu aivolisäkkeen toiminthäiriö” ja sitä tässä nyt selvitellään.  Suomessa tutkimukset jatkuu vasta joulukuussa mutta sen takia tulin nyt Kreikaan, jossa siis parhaillaan olen, tutkimuksiin. Ja tiedättekö mitä, mulla on lääkäri TUNNIN PÄÄSTÄ!

Yritin noin puolen tunnin ajan lisätä tähän vaikka mitä kuvia mutta jostain syystä en onnistu.Vika voi olla mussa tai mun ylikuormitetussa koneessa mutta ne kuvat tulee sitten omana bloginaan jos ei muuta.  Istun nyt Thessalonikissa, sairaalassa ja odotan että asiakkat menee leikkaukseen joten aikaa ei nyt hirveesti ole. Tän blogin tarkoitus oli vaan kertoa teille että tämä edelleen kyllä on olemassa vaikka ”vähän” hiljaista on ollut. Enemmän asiaa ja kuulumisia tulee PIAN ja nyt oikeesti pian. Lupaan kirjoittaa sunnuntaiahin mennessä blogin jota oon pitkään mielessä jo valmistellut. Toteutus vaan puuttuu enää 😉

 

Nyt pakko mennä. Lähden lääkäriin nyt!

 

Maailman huonoin bloggaaja

2 kommenttia “Maailman huonoin bloggaaja

 • 3.10.2015 at 20:16
  Permalink

  Hei! Kiva kirjoitus. Suomessa pitää kyl nykyään tulla todella sairaaksi ennen kuin edes aletaan tutkimaan, ja Helsingissä jonot taitaa olla pisimmät. 🙁 Lääkäreitä voisi myös kouluttaa enemmän kun heistä on krooninen pula… Vähän vain fiilis, mikäli joskus pääset Oulun lääkikseen täyspäiväiseksi ovat opinnot niin raskaat ja nykyiset aikarajat valmistumisessa sen verran tiukat, että taitaa siinä vaiheessa työ Lookilla jäädä. Tsemppiä kuitenkin.:)

  Vastaa
  • 28.10.2015 at 21:59
   Permalink

   Kiitos tsempeistä 🙂 Nyt opiskelen hiljalleen ammattii tueksi. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta The Lookilla kyllä jatkossakin mut nähdään 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *