50 KIERRÄTYSVAPAATA
ILMAISKIERROSTA GEMIXIIN

 1. Siirry Otto Kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10 euroa.
 3. Saat nyt 50 ilmaiskierrosta Gemixiin.

Ilmaiskierroksissa ei kierrätysvaatimusta!

Muodon vuoksi

IMG_7096

Viime torstaina oli ehkä yksi tunteikkaimmista päivistä töissä. Se hetki kun asiakas alkoi itkeä jälkitarkastuksessa, onnesta.

Se hetki veti kyllä mutkin hiljakseksi. Kyyneleet kohosi mullakin silmiin, niin liikkutava hetki se oikeasti oli. Halasin asiakasta ja tunsin oikeasti tehmeeni todella arvokasta työtä. Enhän se minä ollut joka varsinaisen työn teki, kiitos siitä kuuluu erinomaisille kirurgeillemme. Minä olin se joka rohkaisi häntä toimenpiteeseen, kertoi sen edut ja mahdolliset komplikaatio mahdollisuudet.

Vaikka arvostankin työtäni ja joka päivä olen kiitollinen siitä että saan työskenellä alalla jota rakastan, on tälläiset hetket ylitse muiden. Tämä kyseinen asiakas otti The Lookiin yhteyttä rintojensa vuoksi. Nuori äiti, kaksi lasta. Rinnat kuin 30 vuotta vanhemmalla naisella. Konsultaatiossa hän teki päätöksen lähteä toimenpiteeseen Kreikkaan nyt syksyllä. Kreikassa häntä jännitti hyvin paljon. Lähestulkoon pieni paniikki taisi tulla, kyyneliä vuodatettiin ja koti-ikäväkin oli kova. Juuri ennen H-hetkeä hän katosi huoneestaan ja lähdin etsimään häntä pitkin sairaalan käytäviä. Loppujen lopuksi löysin hänet pihalta itkemästä. Menin hänen luokseen, nappasin tupakan pois hänen sormistaan ja halasin häntä. Nämä on jänniä hetkiä ja itkut on sallittuja. Leikkaus on aina vakavasti otettava asia. Hän itki jännitystä mutta myös sitä ettei hän ollut saanut tukea toimenpiteelle toivomallaan tavalla kaikilta läheisiltä. Ennen kuin vasta viime hetkellä. Pysähdyin itsekkin ajattelmaan asiaa.

Keho on meidän temppeli. Jos sinulla ei ole hyvä olla omassa kehossasi, vihaat katsoa peiliin ja kärsit jostain epäkohdasta, on sinulla täysi oikeus korjata se sillä tänä päivänä se on mahdollista. Miksi? No miksi ei? Ainoa ihminen kenen kanssa meidän täytyy loppupeleissä elää koko elämä, ja tulla toimeen, on minä itse.  Meillä kaikilla on oikeus tehdä kropallemme mitä itse haluamme. Ihmiset ottavat tatuointeja ja lävistyksiä, miksi ei saisi kaksikymppinen nainen korjata rintojaan jotka imetys ja raskaus on jo pilannut? Koko elämä edessä ja pitäisi katsoa joka päivä peilistä jotain mitä ei halua nähdä.

Sain rauhoiteltua asiakkan ja loppujen lopuksi hän lähti toimenpiteeseen jännittyneenä mutta reippaana. Kaikki sujui hienosti, palasimme Suomeen ja tapasimme ensimmäisen kerran pari päivää toimenpiteen jälkeen. Ja sitten tuli virallisen jälkitarkastuksen  aika, nyt viime torstaina. Se jälkitarkastus joka päättyi onnen kyyneliin. Niin onnellinen hän oli uusista rinnoistaan. Hän ei lähtenyt toimenpiteeseen näyttääkseen Pamela Anderssonilta, vaan saadakseen ne rinnat takaisin jotka hänellä joskus oli ollut. Hän sai ne ja paljon enemmän.

Asiakkaalle tehtiin rintojen kohotus nännin kautta sekä implantointi.
Asiakkaalle tehtiin rintojen kohotus nännin kautta sekä implantointi. Asiakkaalta saatu lupa kuvan käyttöön.
Toimenpiteen yhteydessä korjattiin myös lievä eriparisuus.
Toimenpiteen yhteydessä korjattiin myös lievä eriparisuus. Asiakkaalta saatu lupa kuvan käyttöön.
Toimenpide kirurgeina toimivat Vasilios Tsiongas ja Akis Vryzas. Kreikka, Thessaloniki / Genesis Hospital.
Toimenpide kirurgeina toimivat Vasilios Tsiongas ja Akis Vryzas.
Kreikka, Thessaloniki / Genesis Hospital.

Rintojen suurennus The Lookilla 3700€. Rintojen suurennus kohotuksella 4200-4700€. Konsultaatiot klinikallamme ovat maksuttomia eivätkä velvoita mihinkään.  Aikoja Helsinkiin ja Ouluun voi varata numerosta: 040 7712053, [email protected]

Tiina Jylhä oli edellä kävijä Tallinnan suhteen, hän vei ensimmäiset toimenpide asiakkat Suomesta Eestiin.  Hän taisi nyt myös ensimmäisenä ottaa aikamoisen harppauksen jälleen alalla. Lisää Kreikasta ja kreikkalaista kirurgeistamme sekä klinikasta, tulossa pian aukeaville uusille nettisivuillemme. Vanhat sivut löytyvät osoitteesta www.thelook.fi. Kohta linikin takaa löyty entistä enemmän infoa ja materiaalia ja sitä tulossa myös blogiini! Paljo on kyselty myös klinikkamme pientoimenpiteistä joista yritän kirjoitella tässä pian lisää 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! Pus. Suvi

 

 

IMG_5808

Muodon vuoksi

2 kommenttia “Muodon vuoksi

 • 25.10.2015 at 19:19
  Permalink

  Kiitos Suvi ♡ Ihana kuulla, että tapaukseni kosketti myös sinua. En voi sanoin kuvailla tätä kiitollisuuden määrää sinua, klinikkaa ja kirurgeja kohtaan. Ehkä ne on ne kyyneleet, jotka kertoo osuutensa ♡

  Vastaa
 • 15.11.2015 at 03:10
  Permalink

  Olen samaa mieltä.. jos ei ole tyytyväinen täytyy tehdä jotai .. joka ikinen kerta kun otan rintsikat pois.. tai no muutenkin.. en ole tyytyväinen ja tunne alemmuuden tunteen.. Mulla ei oo melkein mitään. Opiskelujen ohessa ikävä kyllä ei oo varaa 🙁 oliskin niin tulisin heti teijän asiakkaaksi.. en edes tiedä miten pukea oloni sanoiksi.. oi että kun oisin ikionnellinen jos saisin rinnat ja sitä kautta hippusen lisää itsevarmuutta.. ihanaa että postauksessa esiintyvä nainen on saanut haluamansa.. toi on varmasti hyvä tunne :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *