Aika uudistua.

IMG_7630

 

NIIN SE MAAILMA MUUTTUU

Ja elämä menee eteenpäin! Vuoden 2014 synkät pilvet alkaa vihdoin olla taltutettu taaksen ja elämä on saanut täysin uuden suunnan monellakin tapaa. Mun ihana muru jaksaa tsemppaa mua monessa asiassa, ja tämä on johtanut myös siihen että toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja aloin opiskella taas pitkän tauon jälkeen. Ja nyt puhutaan siis aikuisopinnoista avoimessa yliopistossa. Lääketieteen perusteet ja eilen tentinkin opintojen ensimmäisen osan, Elimistön rakenne ja toiminta. Nämä ”muutamat” välivuodet tekivät todella hyvää sillä motivaatio opiskeluun on aivan eri tasolla kuin mitä se oli heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen… 😛 Niin nuorena sitä ei edes oikein tiedä mitä sitä tahtoo tehdä. Niin se mullakin vaihtui täysin, ala ja opinnot, kun mitä tuoreena ylioppilaana ajattelin.

Se että aloin vähän opiskella tuntuu herättävän aika paljon tnteita ihmisissä jostain syystä. Aikamoisen polemiikin tuntui herättävän se että aloitin opiskelut avoimessa yliopistossa. Ensin haukutaan että olen tyhmä enkä tee mitään järkevää, sitten kun etenen elämässä ja aloitan niinkin järkevän vapaa-ajan touhun kuin opinnot, tuntuu sekin olevan jotenkin tyhmää ja erikoista. Olen lukenut sellaisia kommentteja kuten ” mitä toikin nyt luulee saavuttavansa” ja jopa on kyseenalaisettu opiskelujeni aitous  tai koko yliopisto 😀 No onneksi maailmaan mahtuu mielipiteitä ja tärkeintä on se mitä itse haluaa. Opinnot tukevat ammattiani, ja työtäni The Lookilla ja ennenkaikkea vievät elämässä eteenpäin.

Ihan rauhassa tässä nyt otetaan ja hiljalleen opiskellaan, saa nähdä mihin se sitten jonain päivänä johtaa.

 

Ensimmäinen tentti takana 2.11 Oulun yliopistossa. Saa nähdä miten meni!!!
Ensimmäinen tentti takana 2.11 Oulun yliopistossa. Saa nähdä miten meni!!!

IMG_7547

Työskentelen nyt alalla jossa viihdyn erinomaisesti ja teen työtä jota rakastan, ei tässä mitään uranvaihtoja ole tiedossa, haluan vain olla vielä parempi siinä mitä teen!! Mutta kyllä noi opinnot kieltämättä aika paljon inspiroi! Olen kyllä tosi innoissani niistä 🙂 Muutenkin on hyvä alkaa vähän rauhoittua, kehittää itseään ja keskittyä olelliseen, perheeseen ja hyvinvointiin. On tässä tullut vuosien mittaan vietettyä jos jonkilaista elämää, juhlittua ja pidettyä hauskaa. Enkä tarkoita nyt sitä etten aio pitää enää hauskaa tai juhlia koskaan, mutta fakta on se että 30  lähestyy ja mulla on aikamoinen TO DO – lista vielä asioita mitä ennen sitä pitää tehdä ja mitä siihen mennessä pitää saavuttaa 🙂

IMG_7094

 

KAIKKI UUDISTUU

Säännöllisin väliajoin on hyvä uudistua! Ja tänä syksynä se tarkoittaa itseasiassa aika montaakin asiaa. The Look uudistuu valtakunnallisesti: Turkuun on avattu uusi vastaanottto osoitteeseen Rauhankatu 6. Vastaanotosta vastaa Mona Sjöroos ja virallisia avaisia juhlitaan ylihuomenna eli torstaina 5.11. Kuten aiemmin jo Instagramiin ja Facebookiin laitoinkin, kaikille mun seuraajille, ja tämä koskee nyt myös blogini lukijoita (!), HUULTEN MUOTOILU Turun vastaanotolla TORSTAINA 5.11 hintaan 250€ avajaisten kunniaksi! Aika huikea etu sillä norm. hinnat ovat 390-490€.

The Look uudistuu rakenteellisesti, kuin myös ilme uusiutuu.
The Look uudistuu rakenteellisesti, kuin myös ilme uusiutuu.
Huulten muotoilu nyt TORSTAINA Turussa vain 250e mun blogin lukijoille.
Huulten muotoilu nyt TORSTAINA Turussa vain 250e mun blogin lukijoille.

 

Ja kun vielä työhommista puhutaan niin uudistuksia tosiaan tapahtuu myös Helsingissä ja Oulussa. Helsingin vastaanotto muuttaa 1.12.2015 uusiin, isoihin tiloihin Helsingin keskustaan! Palveluvalikoimamme laajenee huomattavasti tämän myötä. Marraskuun lopussa ja joulukuussa on yhtä suurta muuttojuhlaa 😉

The Lookin vastaanotto Helsingissä muuttaa.
The Lookin vastaanotto Helsingissä muuttaa.

Oulussa meillä aloitti työt nyt eilen 2.11. sairaanhoitaja Sini Holtinkoski, jatkossa vastaanotomme palvelee arkisin aina klo 11-17.! Tämän uudistuksen sairaanhoitajan palvelut siis AINA saatavilla Oulun vastaanotolla.

Sini Holtinkoski on uusi sairaanhoitajamme.
Sini Holtinkoski on uusi sairaanhoitajamme joka työskentelee Oulun toimipisteessä.

Oulussa tullaan juhlimaan marras-joulukun vaihteessa ISOSTI pikkujouluja!! Pysykäähän kuulolla :))

 

Aiheesta toiseen, VINKKINÄ!!! Mun yhteistyökumppanilla on tämän viikon ajan rakennekynnet vain 49€! Suosittelen ehdottomasti! Olen käynyt heillä laittamassa kynsiäni jo yli viiden vuoden ajan. Todella ammattilaiset tekemässä, laadukasta jälkeä! soitelkaa aikoja 🙂 p. 045 168 3910.

AK Nailstudio sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.
AK Nailstudio sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

 

 

Pus! Suvi

 

Aika uudistua.
Merkitty:                                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *