Mitä tuli luvattua? 2016

Nikita Tikka Photography INGLOT / Heidi Kämppi Revolution Hair / Revlon Professional / BP Hair
Nikita Tikka Photography
INGLOT / Heidi Kämppi
Revolution Hair / Revlon Professional / BP Hair

 

Vuosi vaihtui ja Facebookin News Feed täyttyi ihanista lupauksista, parisuhde – ja kihlautumisilmoituksista ja kaikenmaailman lupauksista treenata, lopettaa bilettäminen ja tehdä töitä kovasti 🙂 Kivahan noita on lukea. Mutta kuinka moni oikeesti pysyy noissa lupauksissa vielä pari viikkoa alku innostuksen jälkeen..?😏

Uusi vuosi uudet kujeet mutta samat metkut

Itse en varsinaisesti luvannut juuri yhtään mitään. Perus juttuja: focus töissä ja perheessä. Tästä vuodesta tulee vielä parempi kuin edellisestä ja sitä rataa.

No tästä vuodesta kyllä oikeesti tulee, näin olen päättänyt ja sen eteen tässä on töitä tehtykin. Viime vuosi oli The Lookilla aikamoista kasvun aikaa. Kasvu on työllistänyt meitä moninkertaisesti. Omat kädet ei yksinkertaisesti enää ole aina riittäneet ja tälläisellä ihmiselle joka haluaa pitää langat aina käsissään, tilanne on ollut välillä aika hankala ja päätä hakattu seinään kun vuorokaudesta loppuu tunnit ja multa sormet. Onneksi kaikkea ei tarvitse tehdä yksin ja osaavia käsiä löytyy kyllä kaveriksi kun osaa etsiä oikeista paikoista. Sellasia tapauksia ei kasva puissa mutta löytyy kyllä kun avaa silmät😊

Tänä vuonna muutetaan isompiin tiloihin ja meidän tiimi saa kaivattua lisäystä! Töitä on tehty ja töitä tehdään tänä vuonna entistä enemmän, isommalla jengillä!🙌🏻 Tästä tulee kyllä lisää juttua sata varmasti tulevissa blogeissa.

Tähän tähdätään:

image

Minä ja musiikki

Juttu jota tarvitsen yhtälailla kun säännöllistä liikuntaa. Keikat.

Nikita Tikka Photography INGLOT / Heidi Kämppi Revolution Hair / Milka Revlon Professional BPHAIR AK Nailstudio
Nikita Tikka Photography
INGLOT / Heidi Kämppi
Revolution Hair / Milka
Revlon Professional
BPHAIR
AK Nailstudio

 

Intohimo, työ, harrastus. Soittaminen Dj:nä oli ennen mun ainoa pääsääntöinen työ, kaksi vuotta sitten tilanne muuttui kun aloitin Tiinalla franchising yrittäjänä. Lookista sain unelma työn joka pitää mut nykyään täysin työllistettynä ja todella kiireisenä. Mutta niin se vaan on että ei koira karvoistaan pääse ja kyllä mua edelleen keikoilla nähdään 🙂 Rakas työ joka nykyään on tietysti jäänyt vähemmälle, mutta luopumaan en valmis ole. Olen todella iloinen että olen löytänyt elämääni soittamisen kaltaisen ”intohimon”. Ja tilanteesta vielä hienompaa tekee sen että sillä voi myös tienata.

Keikoilla mua tullaan näkemään siis myös vuonna 2016 ja ihan jo heti alkuvuodesta 🙂

Viimeisin viikko kului soittaessa junnu lätkän MM-kisoissa Nordiksella. Lätkä on mulle ollut vähän harmaa alue tietotaidoissa joten tilanteita tulkkaamassa mulla oli mukana Nicole :)
Viimeisin viikko kului soittaessa junnu lätkän MM-kisoissa Nordiksella.
Lätkä on mulle ollut vähän harmaa alue tietotaidoissa joten tilanteita tulkkaamassa mulla oli mukana Nicole 🙂

Alkuvuodesta juhlitaan mun ja Safinan synttäreitä. 30v lähenee mutta vielä ei mee rikki. Safina täyttää 28.1 3v.! Aika lentää! Siksi pitää elää täysillä hetkessä, mutta katse tiukasti tulevaisuudessa.

image

Terveys

Nyt tammikuussa jatkuu tutkimukset myös mun terveydestä täällä Suomessa. Tilanne siis on se ettei vieläkään varmaa tietoa mistään ole. Mun kehon hormaalinen säätelyjärjestelmä on sekasin eikä vielä tiedetä miksi. Tutkitaan taas…

Tutkimukset olisi jatkuneet jo joulukuussa mutta  en sitten mennyt niihin. Epätoivo on sellanen juttu ettei sille saa antaa periksi mutta tässä on ehkä enemmän kyse tosiaan turhautumisesta. Mutta jos nyt tänä vuonna saisi selkoa tähän kroppaan. Täytyy toivoa. Onneksi asian kanssa on oppinut elämään vaikka helppoa se ei aina ole.

 

Se uudenvuoden lupaus

Ainiin, olihan mulla yksi kunnon uudenvuoden lupaus. Vaikka en syö Mäkissä juuri ikinä, MM-kisojen aikaan söin 2 kertaa viikon sisään ko. paikassa. LUPAAN etten syö Mäkissä ennen 2.7.2016 kertaakaan. 😅 Tää pitäisi olla helppo pitää!

 

Hyvää uuttavuotta kaikille!!!!!

 

Suvi

 

Mitä tuli luvattua? 2016
Merkitty:                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *