Tammikuun tyttöjä

Vuoden synkin, pimein, kylmin ja varmasti monelle ahdistavin kuukausi on meidän perheessä yhtä juhlaa :)
Vuoden synkin, pimein, kylmin ja varmasti monelle ahdistavin kuukausi on meidän perheessä yhtä juhlaa 🙂
Tammikuussa meillä juhlitaan! Ensin äitiä ja sitten tytärtä. Safina sai synttärilahjaksi mm. lasten tuoksun, kynsilakkoja, huulipunia, hiuskoristeita, paljon vaatteita, leluja ja uudet lakanat.
Tammikuussa meillä juhlitaan! Ensin äitiä ja sitten tytärtä.
Safina sai synttärilahjaksi mm. lasten tuoksun, kynsilakkoja, huulipunia, hiuskoristeita, paljon vaatteita, leluja ja uudet lakanat.

 

Tammikuu on monelle herkuton ja tipaton, meidän perheessä se on taas yhtä juhlaa. Siitä syystä herkuton ja tipaton vietetään tässä perheessä helmikuussa ja tänä vuonna vielä suuremmlla syyllä sillä meillä on Dubain reissu heti maaliskuun alussa 🙂 Maailman ihanin lahja maailman ihanimmalta mieheltä! Loma tulee kyllä todella hyvään saumaan. Viime ajat ovat työn puolesta olleet todella hektisiä, hetken nollaus tekee aina säännöllisin väliajoin hyvää, muuten ei pää pysy kasassa.

Nyt on synttäreitä juhlittu. Omat juhlat vietettiin kahteen otteeseen viime viikolla. Tiistaina 19.1 Kreikkalaisessa ravintolassa, lauantaina 30.1 ISOSTI juhlien kavereiden kanssa <3 Oli kivaa ja aika railakasta, nyt on hyvä,( ja pakko) ottaa tiukempi linja, jättää herkut yms. pois ja keskittyä kehon hyvinvointiin. Safinan synttärikakkua syötiin nyt vielä lauantaina mutta nyt pakko palata ruotuun josta olen ollut hakoteillä kohta jo aika laittoman kauan. 😛

Ei osattu päättää Safinan kanssa mikä kakku hänen juhliin vlaitaan, joten valitsimme kolme erilaista. Kinuski, mansikka-kerma- ja suklaakakku löytyivät pöydästä :)
Ei osattu päättää Safinan kanssa mikä kakku hänen juhliin valitaan, joten valitsimme kolme erilaista.
Kinuski, mansikka-kerma- ja suklaakakku löytyivät pöydästä 🙂

Helmikuussa tehdään paljon töitä ja yritän saada myös treenejä vähän lisää viikkoon. Tän ihme sairauden takia treenit on aika rajattuja ja oikeaksi treenimuodoksi on löytynyt  HIIT – treenit. Onneksi mulla on Nora auttamassa tässä asiassa! Painon kanssa olen paininut kohta tämän sairauden takia kohta vuoden. Oikeanlaisella treenillä ja ruokavaliolla olen saanut sen nyt onneksi pysymään jotenkin kurissa.

Noran kanssa treenaan uudella GB Gymilla joka sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Mahta sali, ihmiset ja treenipaikka ylipäätänsä!
Noran kanssa treenaan uudella GB Gymilla joka sijaitsee Helsingin Roihupellossa. Mahtava sali, ihmiset ja treenipaikka ylipäätänsä!

Tämän sairauden kanssa on jo oppinut kyllä elämään mutta unohtanut sitä en kyllä ole, enkä hyväksynyt loppuelämäni kaveriksi todellakaan. Tutkimukset käynnistyivät nyt uudelleen, ensimmäisiä kokeita on taas otettu jo, huomenna verikokeita lisää ja keskiviikkona verianalyysiin! 18.2. tapaan endokrinologin puolen vuoden jälkeen ja toivon todella että tällä kertaa kuulen jotain konkreettista. Nyt on puhuttu lisämunuaiseen kohdistuvasta stressistä ja hormonisairaudesta. Kunhan ei ole kuoleman vakavaa ja lääkitys löytyy niin olen onnellinen!!! Sitä odotellessa.

Mitä muuta? No opinnot jatkuu edelleen ja kohti seuraavaa tenttiä mennään! Töitä painetaan ja yrityksen toimintaa kehitetään kokoajan. Henkilöstön määrä on kasvanut joka on ollu huomattava kehitys askel meille etenkin asiakaspalvelun laadussa jossa valitettavasti oli puutteita. Oulun vastaanototto joka on vastuullani, muutti Oulun keskustaan joka oli loistava ratkaisu! Ja nyt muuttaa Helsingin vastaanotto. Siihe liittyen laitoimmekin kilpailun Facebookiin. Käykää kurkkaamassa jos matka Kreikkaan maistuisi 😉 Linkki tässä: https://www.facebook.com/TheLookKauneusklinikkaTiinaJylhaHelsinki/posts/573983482766703

The Look helsinki muuttaa. Arvaa uusi sijainti jakamalla facebook päivtyksemme facebook sivuilla ja voita sinulle ja ystävällesi Kreikan matka!
The Look helsinki muuttaa. Arvaa uusi sijainti jakamalla facebook päivtyksemme facebook sivuilla ja voita sinulle ja ystävällesi Kreikan matka!
Nämä portaat vievät uuden The Lookin uuteen, avaraan ja valoisaan toimistoon jossa konsultoinnit tullaan jatkossa tekemään.
Nämä portaat vievät uuden The Lookin uuteen, avaraan ja valoisaan toimistoon jossa konsultoinnit tullaan jatkossa tekemään.

Uusiin tiloihin pääsemme muutamaan heti remontin valmistuttua, arviolta helmikuun puolessa välissä.

Seuraa blogia tulossa PIAN, minulle tutusta aiheesta joka yleistyy kokoajan.Mistä muusta kuin kauneudesta ja esteettisestä kirurgiasta. Tästä linkistä http://www.iltalehti.fi/viihde/2016012821025805_vi.shtml tuoreet ajatukset aiheesta. Miten minua on leikelty? Vai onko sittenkään leikelty niin paljon kuin ihmiset luulee?

Se mitä minulle on tehty, on tehty myös aika monelle muulle. Itseasiassa uskallan väittää että mua on lekelty paljon vähemmään kuin montaa muuta ihan tavallista kadunkulkijaa tai tunnettua henkilöä. Kulmikkaat kasvojen piirteet,korkeat poskipäät ja siro nenä on geeniperimää, ei leikkausten tulosta. Lapsen pyöreysden kadottua nämä piirteet ovat tulleet selkeämmin esille. Kuten kaikilla meistä :)
Se mitä minulle on tehty, on tehty myös aika monelle muulle. Itseasiassa uskallan väittää että mua on lekelty paljon vähemmään kuin montaa muuta ihan tavallista kadunkulkijaa tai tunnettua henkilöä.
Kulmikkaat kasvojen piirteet,korkeat poskipäät ja siro nenä on geeniperimää, ei leikkausten tulosta.
Lapsen pyöreysden kadottua nämä piirteet ovat tulleet selkeämmin esille. Kuten kaikilla meistä 🙂

 

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille 🙂

 

www.thelook.fi

 

 

Tammikuun tyttöjä
Merkitty:                        

3 kommenttia “Tammikuun tyttöjä

 • 26.2.2016 at 12:45
  Permalink

  Mistä nuo kynttilät on t
  Ai mistä saa ostaa!(hope,love,jne) millä muuten hiiva lääkittiin?

  Vastaa
  • 16.3.2016 at 07:36
   Permalink

   Elinvoimaa.fi, sieltä olen mm. saanut ohjeita hiivan hoitoon. 🙂
   Pahoittelen vastauksen kestoa!!

   Vastaa
  • 16.3.2016 at 07:39
   Permalink

   En valitettavasti muista mistä kyntitlät on ostettu 🙁

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *