Äitiyslomalla on ihanaa!

RV 37 käynnissä. Reilu kolme viikkoa laskettuun aikaan. Mitä luulette, pysyykö neiti yksiössään siihen asti, tuleeko aiemmin vai meneekö raskaus yliaikaiseksi? 

Vanha keikkaasu antoi hyvin myöten vatsakumpua varten. Minä ja masu Miss Helsinki - finaalissa.
Minä ja masu MH finaalia seuraamassa. Vanha keikkaasu antoi hyvin myöten vatsakumpua varten. Torstaina tuli vko 36 täyteen.

On tämä raskaus kyllä yhtä vuoristorataa! Nyt viime päivät olen onneksi ollut huomattavasti energisempi ja parempi vointinen kuin pitkään aikaan. Tänään pääsin pitkästä aikaa treenamaankin ”kunnolla”. Sitkeä flunssa piinasi mua melkein pari viikkoa ja veti todella voimattomaksi. Muutenkin yleinen olotila on ollut aika voimaton ja eikä energiaa oikein ole ollut mihinkään ylimääräiseen. Onneksi suunta kääntyi nyt loppua kohden. Tammikuun ajan pitäisi vielä hieman osittain olla työkuvioissa mukana ja perehdyttää seuraajani Helsingin vastaanotolle. Helmikuun alusta jättäydyn kokonaan OIKEASTI äitiyslomalle enkä tule touhuamaan tuttuun tyyliin Helsingin vastaanotolla.

Helmikuusta eteenpäin keskityn pieniin tyttöihini ja maailman tärkeimpään "työhön", olemaan äiti. Työt ovat iso, tärkeä ja rakas osa mun elämää mutta tässä kohtaa minua tarvitaan eniten kotona. paikka
Helmikuusta eteenpäin keskityn pieniin tyttöihini ja maailman tärkeimpään ”työhön”, olemaan äiti. Työt ovat iso ja tärkeä osa mun elämää mutta tässä kohtaa mua tarvitaan eniten kotona. Tarvitsen käsiä enemmän myös eri projekteihin joten muutoksia senkin vuoksi oli tehtävä. Tämä tarkoittaa nyt tässä kohtaa vetäytymistä päivittäisestä vastaanottotyöstä mutta ei musta kokonaan eroon pääse 🙂

Huomaa kyllä että tämä äitiysloma ja rento oleminen on tehnyt hyvää yleiselle voinnille. Olen pirteämpi ja mielenkaaos tuntuu olevan paremmin hallinnassa! Vaikka yleinen olotila on kohentunut, yöt ovat kyllä edelleen tuskaa. Nukkumisesta on oikein tullut yksi painajainen. Väsyttää vaikka kuinka mutta en saa unta, kaikki asennot ovat epämiellyttäviä, milloin mikäkin paikka puutuu, kokoajan vessahätä… yms yms. Viime yönä luulin jo että alan synnyttämään kun oli niin tukala olo! Kivut ovat luonnollisesti lisääntyneet kun paikat alkaa valmistautua tulevaan. Huh. Vähän jännittää kyllä! H-hetki on viihdoin ja viimein ihan kohta ja pitkä odotus palkitaan!

Piristystä loppuraskauteen toi Miss Helsinki – finaali viime torstaina ja maailman ihanimmat Babyshowerit jotka mun maailman ihanimmat ystävät järjesti eilen!

En ole moneen vuoteen päässyt seuraamaan kisaa paikanpäälle sillä olen aina ollut jossain reissussa. Nyt äitiyslomalla onnistui tämäkin. Asuvalintani ei ehkä ollut perinteinen raskausvaatemalliston kappale mutta oikeasti hyvin muakva päällä!
En ole moneen vuoteen päässyt seuraamaan kisaa paikanpäälle sillä olen aina ollut jossain reissussa. Nyt äitiyslomalla onnistui tämäkin. Asuvalintani ei ehkä ollut perinteinen raskausvaatemalliston kappale mutta oikeasti hyvin mukava päällä! Kuva: Iltalehti

Fiiliksiä Miss Helsinki – kisoista tulette näkemään ensi viikolla alkavassa realityssä täällä metropoli.net sivustolla! Oli IHANAA olla kunnolla illan vietossa kavereiden kanssa ihmisten ilmoilla! Pitkästä aikaa. Viikon kohokohta oli kuitenkin eilen: BABYSHOWERIT!!!! Mun maailman ihanimmat ystävät oli järjestäneet mulle maailman ihanimmat vauvajuhlat. <3 Tiesin kyllä että sellasia juhlia olivat juonineet mutten osannut yhtään odottaa että ne olisivat olleet eilen!

Kaverit pääsi täysin yllättämään. Joko mä en vaan tajua asioita tai sitten mun kaverit osaa hyvin pitää salaisuuksia :) Ihanat juhlat järjestettiin Radisson sas hotellin sviitissä, Kampissa.
Kaverit pääsi täysin yllättämään. Joko mä en vaan tajua asioita tai sitten mun kaverit osaa hyvin pitää salaisuuksia 🙂 Ihanat juhlat järjestettiin Radisson Sas hotellin sviitissä, Kampissa.
Päivään kuului väsyneen äiidn hemmottelua: meikki ja hiukset! Hiukset loihti kuntoon Revoluiton Hairin Rosa ja meikin Heidi kÄmppi / Flormar. Näiden ihmisten kanssa olen tehnyt yhteistyötä ja usean vuoden ajan.
Päivään kuului väsyneen äidin hemmottelua: meikki ja hiukset!
Hiukset loihti kuntoon Revolution Hairin Rosa ja meikin Heidi Kämppi / Flormar.
Näiden ihmisten kanssa olen tehnyt yhteistyötä ja usean vuoden ajan.

Iltaan kuului vaikka mitä ihanaa <3 Paikalla oli enemmän ystäviä kuin osasin edes odottaa ja tarjoilut oli kyllä mietitty viimeisen päälle mun mielen mukaan. Me saatiin huikea määrä lahjoja, kaikkea ihanaa ja tarpeellista pienelle neidille. Nämä juhlat on kyllä hyvä keksintö jenkeiltä pakko sanoa 😉

Lahjoja tytölle tuli vinopino! Lahjoihin tarkempi katsaus kameran välityksellä :)
Lahjoja tytölle tuli vinopino! Lahjoihin tarkempi katsaus kameran välityksellä. Ü

Illan aikana sain paljon hyviä apuja myös nimen valintaan. Tämä nimi asia meillä on edelleen markon kanssa vielä auki. Vaikka mulla on tietty nimi mielessä jonka olen toivonut tulevalle lapselleni jo usean vuoden ajan, ei Marko ole vielä täysin sinut ehdotuksen kanssa 🙂 Viime keväänä keksin meidän pienelle westie pennulle nimen Diva lentokoneessa matkalla Dubaihin mutta Markolla meni koko Dubain matka sulatellessa ehdotusta. Tämä mun nimiehdotus tytölle vie selkeästi enemmän aikaa koska olen heittänyt idean ilmoille jo raskauden alussa. Mitä luulette, meneekö mun idea läpi lainkaan? 😛

Ilta huipentui vielä todelliseen yllätykseen ja Markokin sai osansa Babyshowereista. Juhlista ja lahjoista myös lisää pian alkavassa realityssä!

Mun ystävät on kyllä niin ihania!! En tiedä mitä olisin ilman heitä. Ystävät tietää mistä toinen tykkää <3 Loppuillan yllätys oli ihana!
Mun ystävät on kyllä niin ihania!! En tiedä mitä olisin ilman heitä. Ystävät tietää mistä toinen tykkää. Loppuillan yllätys oli ihana <3
Kaivattua rentoutumista!
Kaivattua rentoutumista!

Ystävät on kyllä kantava voima. Mulle ystävät ovat aina merkinneet todella paljon ja olleet iso osa elämää. Kiitoksena näistä juhlista täytyy varmaan järjestää tytöille aikamoiset ”sormiaiset” kun vauva on syntynyt 😉 Ei sanat riitä kiittämään heitä eilisestä!!

Instagram: suvipitkanen

Snapchat: djsuvib

Kiitos:

Revolution Hair, AK Nailstudio, Flormar / Heidi Kämppi, Radisson Sas Kamppi ja ennen kaikkea kaikki YSTÄVÄT RAKKAAT <3

 

Äitiyslomalla on ihanaa!
Merkitty:                                            

Kommentti “Äitiyslomalla on ihanaa!

  • 11.1.2017 at 15:28
    Permalink

    Eikö isälläkin pitäisi olla oikeus vaikuttaa lapsen nimeen? Toivon todella että osaat Markoa sen verran arvostaa ettet pakota häntä ottamaan lapselle nimeä jota hän ei halua. Meillä oli miehen kanssa sama pulma pojan nimen kanssa mutta lopulta selailtuamme eri vaihtoehtoja, löytyi sellainen josta molemmat tykkäsivät. 🙂 Kaikkea hyvää loppuraskauteen! 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *