Kolmenkympin kriisi?

Pitkääkö olla kolmenkympin kriisi?

16122150_10154318951712549_1373766578_o
Mun enkeli <3 Safinan 2-vuotis kuvauksista. Tammikuun synttäritytöt, minä ja Safina. Saa nähdä tuleeko vauvasta tammikuun tyttö meidän tapaan. Kuva: Heli Roosmäe

Kohta meitä on kolme! Tyttöjä siis. Ja kohta mä oon 30. Elämme jännittäviä aikoja nyt tammikuussa. Vauva voi syntyä tosiaan hetkellä millä hyvänsä ja joka ilta sitä miettii että alkaakohan synnytys nyt tänä yönä. Kroppa ja vauva on valmiita itse h-hetkeen, nyt sitten ilmeisesti vaan odotellaan. Mutta toivottavasti ei kovin kauaa. Olo on niin tukala, kipuja, vihlontaa ja muita vaivoja käytännössä 80% ajasta, enkä saa nukuttua, voitte kuvitella kuinka hyvällä tuulella olen 🙂 Lievästi ilmaistuna hermot aika suhteellisen kireällä! No, ei ole enää kauaa! Asenteen on oltava kohdillaan tai meidän perhe elää muuten maan päällisessä helvetissä 🙂 Kieltämättä nyt alkaa olla todella haastavaa yhdistää oikeastaan yhtään mitään tähän raskauteen. Tarkoitukseni on perehdyttää tammikuun viimeisten viikkojen ajan Helsingin vastaanoton uusi vastuuhenkilö töihin, tsempillä siitä kyllä selvitään!

Eilen starttasi nettireality jossa seurataan vähän lähemmin  mun elämää ylipäätänsä ja tietysti nyt loppuvaiheen painimista tämän raskauden kanssa. Muutenkin, töitä, mun arkea, äitiyttä yms. Jakson pääsee näkemään TÄÄLTÄ.  Sarjan uusi jakso ilmestyy joka maanantai.

Maaginen ”kolmen kympin kriisi” on taidettu käydä etukäteen sillä juuri tällä hetkellä mun ei stressaa tämä pyöreä luku juuri lainkaan. Taisin sairastaa kyseisen kriisin etukäteen, ja itseasiassa sen poteminen loppui aika lyhyeen kun pysähdyin miettimään asioita. Oikeastaan kaikkihan on todella hyvin, ehkä melkein paremmin kuin miten olin ”suunnitellut” asioiden olevan kun täytän kolmekymmentä.

Ja HUOM.! nyt tähään listaan ei kuulu nämä perinteiset materiaalistaukset:

  • Bemari pihassa
  • Omakotitalo ja kaksi koiraa Espoossa
  • Merkkilaukku kokoelma
  • Matkailu vähintää 4 kertaa vuodessa

Yms. jutut!

Itseasiassa olen tietyissä jutuissa jopa edellä tästä hienosta aikataulusta. Nimittäin mulla on perhe. Olin ”suunnitellut” että ensin ura, sitten perhe ja lapset. Suunnittelin tekeväni lapset reippaasti kolmen kympin paremmalla puolella eli 30+ mutta toisin kävi kun Safina ilmoitti tulostaan mun ollessa 25 vuotta. Vaikka elämä ei ole mennyt niin kuin saduissa ja elokuvissa, olen onnellinen että asiat on menneet just niinkuin on menneet. Näin niiden oli tarkoituskin mennä. Äitiyden ja uran luomisen yhdistäminen on tietynlainen taiteenlajinsa mutta uskon että tämä nuoralla tanssi on kasvattanut mua entisestään. Äitiyden yhdistäminen uran rakentamiseen on ajoittain ollut todella voimaannuttavaa ja haastavaa. En ole luovuttaja ja eteenpäin on aina menty vaikka suunta olisi ollut välillä hukassa. Paljon on saavutettu mutta paljon on vielä tekemistä. Todella paljon. Aina voisi asiat olla paremmin mutta turha sitä on potea. Tavotteita pitää olla ja niitä kohti täytyy mennä. Nyt tämän äitiysloman myötä on aika tarkastella taas tulevaisuuden suunnitelmia ja tehdä suunnitelmia tulevaisuuteen. Koulunpenkille aion palata, energia The Look – töiden suhteen tulee keskittymään pohjoisempaan Suomeen ja musiikki palaa kuvioihin!

Et voi saada tähtiä taivaalta jos et tavoittele kuuta.

Näin mä aina itselleni sanon.Välillä unelmien pitää olla hulluja. On tärkeintä että niihin uskoo itse. Vaikka kaikki muut pitäisi niitä ihan naurettavina, sillä ei ole väliä. Elä itseäsi ja unelmiasi varten. Vain sinä olet se joka ne voi saada aikaiseksi.

queens-are-born-in-january-10.jpg

Synttäripäivän aaton aattona löydän itsestäni onnellinen nuoren naisen, joka on äiti kohta kahdelle tytölle, kuka on löytänyt ne ainekset mistä tehdä kunnon ura, kenellä on selkeä suunta elämässä ja ihana mies!

Kaikki kortit on mulla kädessä, nyt täytyy vaan pelata ne oikein 🙂

30´s IM READY!

 

Instagram: suvipitkanen

Snapchat: djsuvib

 

Suvi

 

Kolmenkympin kriisi?
Merkitty:                                        

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *