Kuulumisia raskauden loppusuoralta ja työrintamalta

16229596_10154336190862549_882689202_o

Kohti h-hetkeä. 10 päivää laskettuun aikaan.

Olo: tukala

Mieli: noin 25 eri tunnetilaa vuorokaudessa, ärsyyntyneestä onnelliseen

Ulkomuoto: muodoton pallo

Keho ja mieli alkaa olla aika valmiita ottamaan uusi perheen jäsen vastaan. Jopa synnytys ei pelota enää lähellekkään niin paljon mitä aiemmin kun odotan vaan sitä että olo helpottaa ja vauva on sylissä eikä vatsassa. Tukalaan oloon helpostusta on löytynyt edelleen liikunnasta ja ulkoilusta, ja hyvin on jaksanut kotiakin laittaa (aina välillä). Paljon ei jaksa touhuta ja tehdä mutta paikallaankaan en oikein osaa olla. Turhaudun tosi nopeasti. Nyt alkaa niin keho kuin mieli olla aika väsynyt tähän raskauteen kyllä. Mieli on alkanut taas heitellä aika voimakkaasti ja pahoja kuohahduksiakin on viime aikoina tullut. Jokapäiväiset kivut ÄRSYTTÄÄ. Polttoja ja kaikenmaailman avautumiskipuja tai mitä lie, on jokapäivä, liikkuminen kömpelöä, nestettä taas 100 kiloa tässä kropassa ja vaikea olo kiristää hermoa. Nautin hirveesti tästä raskauden loppuvaiheesta 🙂 NOT.

Luin jostain vauva-sivustolta että tässä vaiheessa raskautta voi olla vaikea keskittyä muuhun kun raskauteen. Vielä kaksi viikkoa sitten ihmettelin että mten niin, nyt ymmärrän täysin!

Äitiysloma on alkanut aika liukuvasti. Olen jäänyt töistä pois viime kuun vaihteessa ja nyt tammikuun myötä jään oikeasti pois ”kokonaan”.  🙂 Olen toki ajoittain tavattavissa Helsingissä ja minulle on mahdollista varata aikoja aina sopimuksen mukaan kun mutta siirryn kokonaan pois vastaanotto- ja asiakaspalvelu tehtävistä nyt äityslomani myötä. Vastaanoton uusi vasuu henkilö on Kirsi ”Kiki” Halme joka palvelee asiakkaitamme normaaliin tapaan. Minuun saa toki ottaa yhteyttä The Lookia koskevissa asioissa mutta huomioittehan mahdolliset pienet viiveet vastauksissa nyt lähestyvän elämänmuutoksen myötä 🙂 Pääsääntöisesti asiakkaitamme palvelee valtakunnallinen asiakaspalvelunumero ja jokaisella vastaanotolla on omat yhteystietonsa jotka löytyvät osoitteesta www.thelook.fi.

Myös Helsingin The Lookin Facebook-sivuilta löytyy vastaanoton päivitetyt tiedot. Siellä on uusi puhelinnumero jonka kautta voi hoitaa kaikki asiat ajanvarauksesta tiedusteluihin. Sivun päivitetyillä tiedoilla löydätte TÄÄLTÄ.

 

Kirsi " Kiki " Halme
Kirsi ” Kiki ” Halme tulee toimimaan jatkossa Helsingin vastaanoton yhteyshenkilönä ja vastaavana. Itse siirryn toisiin työtehtäviin ja projekteihin äitiyslomani jälkeen, Kiki ei siis ole minun sijainen Helsingissä vaan uusi vastaava.

Meillä The Lookilla haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. En koe että se onnistuu pieni vauva sylissä, uhamikäinen pikkuneiti lahkeessa roikkuen kotoa käsin 🙂 Paluu työelämään takaisin ”täydellä teholla” tapahtuu sitten kun on sen aika, nyt tässä vaiheessa asiakkaiden ensikontaktina toimivat henkilöt jotka pystyvät keskittymään vain ja ainoastaan  asiakkaaseen.

Aloitin työt The Lookilla kolme vuotta sitten. Helsingin vastaanotto on nyt saatu hyvälle mallille ja uudet proejktit odottavat! Mutta nyt ihan ensimmäisenä, keskityn äitiyslomaan :)
Aloitin työt The Lookilla kolme vuotta sitten. Helsingin vastaanotto on nyt saatu hyvälle mallille ja uudet projektit odottavat! Mutta nyt ihan ensimmäisenä, keskityn äitiyslomaan!

Mielenkiintoisia projekteja mahtuu tähän vuoteen! Mun ”päiväkirjat” nähtävissä nettiarealityn muodossa metropoli.net sivustolla, ohjelma starttasi viikko sitten ja tänään ilmestyy uusi jakso! Viime viikon jakson pääsette näkemään vielä TÄÄLTÄ.

Nyt toistaiseksi vielä yhtenä kappaleena kohti uutta alkanutta viikkoa!

Suvi

 

suvi-some

Kuulumisia raskauden loppusuoralta ja työrintamalta
Merkitty:                                    

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *