Kesäkuulumisia ja uusi projekteja

Kesä on vihdoin täällä vaikka tänään tuo sää ei ehkä ihan ole se ideaalisin kesäsää. Vähän hassulta tuntuu että tulevana viikonloppuna juhlitaan jo ”keskikesää” kun tuntuu että vastahan tämä kesä alkoi. Viime loppuviikko oli aikamoinen rutistus ja nyt odotankin innolla juhannusta ja sitä että voi olla vaan! Tämä juhannus vietetään perheen ja ystävien kesken ihan vaan kotona rennosti.  Heinäkuussa olisi tarkoitus viettää perheen kanssa kesälomaa ja päästä vähän muihin maisemiinkin rentoutumaan. Juhannuksen jälkeen kaksi viimeisintä projektiani näkee päivänvalon: uusi kauneus-ja hyvinvointi palvelu ”Hehkeä ja hyvinvoiva” äiti konsepti lanseerataan The Lookille ja Oulussa tehdään historiaa ensimmäisen oman nimikko kilpailun muodossa! Tästä projektista riittää kerrottavaa ja palaankin aiheeseen tämän kuun lopussa.

”Hehkeä ja hyvinvoiva äiti” on puolestaan palvelu jonka kautta voimme tarjota asiakkaalle kaikki kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät vinkit ja palvelut saman katon alta. Olen laatinut yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa erilaisia ”hoito-ohjelmia” jotka pitävät sisällään kaiken mahdollisen liittyen naisen kauneuteen ja hyvinvointiin. Näin ollen asiakas saa yhden linkin kautta kaikki mahdolliset palvelut kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen. Ohjelmien idea on tarjota erityisesti äideille helposti kaikki itsestään huolehtimiseen tarvittavat palvelut, oli kyse sitten kauneudenhoidosta, meikkivinkeistä, ruokavaliosta tai synnytyksesta palautumiseen tarvittavasta liiikunta ohjelmasta. Palvelu on erityisesti suunnattu äideille joilla aikaa itseensä panostamiseen on rajallisesti ja usein pienten lasten äitinä voi olla vähän hankalaakin. Palvelun kautta asiakkalla on mahdollista saada vaivattomasti apua tarvitsemilleen osa-alueille. Kukin asiakkaan kanssa hoito-ohjelma suunnitellaan yksilöllisesti! Olen todella innoissani tästä konseptista 🙂 Kauneuskonsulttina olen tehnyt vastaavaa työstä jo pitkään liittyen kauneudenhoitoon mutta nyt haluan tarjota asiakkailleni laajemmin apua! Idea tähän lähti asiakkailtani. Oma palautumiseni synnytyksestä on inspiroinut monia muita ja olen jakanut paljon vinkkejä asiakkailleni töissä kauneusklinikalla kuin somessa. Ihan kaikkea helpoista arkimeikkivinkeistä, kauneudenhoidosta ,ruokavinkkeihin ja elämän aikatauluttamiseen. Ihmiset ovat olleen hyvin innoistuneita ja tästä idea sitten lähti, miksi tästä ei tekisi kunnon palvelua! Projekti lanseerataa siis tämän kuun lopussa jolloin kuulette siitä enemmän!

Treenaan säännöllisesti, noudatan maidotonta ja gluteiinitonta (ja sokerintonta) ruokavaliota. Tämä toimii kohdallani hyvin ja tunnen voivani paremmin kuin koskaan aiemmin! Liikunta on monimuotoista ja stressitöntä. Käyn salilla ja liikun paljon luonnossa, toimin sen mukaan mitä mieli haluaa, kunhan liikun!
Treenaan säännöllisesti, noudatan maidotonta ja gluteiinitonta (ja sokerintonta) ruokavaliota. (Herkuttelen kyllä viikonloppuisin maito-ja gluteiinipitoisilla ruuilla:)Tämä toimii kohdallani hyvin ja tunnen voivani paremmin kuin koskaan aiemmin! Liikunta on monimuotoista ja stressitöntä. Käyn salilla ja liikun paljon luonnossa, toimin sen mukaan mitä mieli haluaa, kunhan liikun!

Kauneuteen liittyen: Minulta usein kysytään perinteisten kauneudenhoito vinkkien lisäksi meikkivinkkejä. Lupasin seuraajilleni jo aiemmin keväällä että tulen kokoamaan näitä meikkivinkkejä vlogeihini ja aiemmin keväällä esittelinki vlogissani suosikki meikkituotteita.Vlogejani pääsee seuraamaan TÄSTÄ linkistä. Nyt uusin on tänään ilmestynyt meikkivideo jossa teen itselleni arkimeikin. Videolla esitellään myös meikkiin tarvittavia tuotteita. Usein, etenkin näin kesällä, meikki arkisin jää kyllä tekemättä mutta silloin kun meikkaan, meikki on hyvin simppeli ja luonnollinen. Kyseisen videon pääsette näkemään TÄSTÄ .

 

Vlogini jää ensi viikon maanantaina jälkeen ”kesätauolle”, jatkuu jälleen elokuussa! Kiitos kaikille vlogini seuraajille! Syksyllä jatketaan entistä paremmalla materiaalilla. Perinteisen blogin puolella nyt siis kesän ajan 🙂

 

Snäpissä ja Instagramissa kesän ajan paljon livekuulumisia nyt kun vlogi on tauolla!

Suvi

Instagram: suvipitkanen

Snapchat: djsuvib

suvi-some

 

Yhteistyössä:

Logo3
www.flormar.fi
Kesäkuulumisia ja uusi projekteja
Merkitty:                                            

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *