Terveisiä Dubaista!

 

 

Ihanaa,kauan odotettu LOMA!! Terveisiä Dubaista yhdestä mun suosikki kohteesta!
Tällä kertaa odotettu loma ei alkanut ihan niin kivasti kuin oli tarkoitus..

Uima-allas

Meille se on todella tärkeä ja erityisesti ”löhölomalla”,se on loman keskiö. Tällä kertaa uima-allas tuli maksamaan meille pitkän pennin.
No sehän on selvää että miltä kuvat Instagramissa näyttää niin eivät aina ole lähellekään sitä todellisuudessa.
Sama ilmeisesti pätee myös osan hotelleista kuvauksiin ja kuviin netissä!
Ostettiin matka hotelleineen eebokersien kautta, katsottiin hotellin kuvaus tarkasti kuvineen päivineen,soveltuvuus lapsille yms..Tultiin paikalle ja mikä järkytys!! Se hotelli mitä oltiin netissä myyty oli kyllä jotain ihan muuta!
Lista on pitkä mutta lyhyesti: ensinnäkin kaikki kuvat kyllä niin käsitelty kun olla ka voi. Se on ihan Ok muokkaa omia kuvia miten lystää: pyöristää pakaraa ja silotella mustelmia tms.,se ei vaikuta muiden elämään (muuten kun ehkä aiheuttaa ulkonäköpaineita teineille) mutta kun puhutaan hotelleista, kuvilla on aika iso merkitys.

Online vs reality

Hotellin kuvauksen mukaan hotelli sopii hyvin lapsille ja kuvat antoivat ymmärtää että hotellissa oli iso uima-allas.
Saavuttiin paikalle ja tietysti halusimme suunnata altaalle 40 asteen helteessä. Uima-allasta ei näkynyt missään mutta bongasimme kyltin joka osoitti uima-altaalle. Menimme kyltin osoittamaan suuntaan eikä allasta vieläkään näkynyt. Sen sijaan näimme uuden kyltin ja portaat. Kyllä, uima-allas oli portaiden päässä. Eikä vain yksien vaan kolmien portaiden päässä. Siinä sitten helteessä kannettiin ahtaassa portaikossa vaunuja ylös ja Safi perässä. Kun päästiin ylös järkytys oli taattu uima-allas pikkunen hikinen lätäkkö aivan täynnä porukkaa ettei edes mahduttu sinne. Meille on myös tärkeää että altaan yhteydessä on ravintola jossa voi syödä ja ostaa virvokkeita. Myös tässä oltiin johdettu harhaan,altaalla oli jääkaappi.
Netissä annettiin myös ymmärtää että hotelli on rannalla mutta ei ollut.
Eipä ole näin käynyt aiemmin.
Mikä ihmeen hotelli voi esitellä itsensä soveltuvan lapsille kun portaita on hitto soikoon joka paikassa eikä hissejä?! Eikä ollut edes lasten allasta. Itse hotelllikin pimeä ja sokkeloinen vaikka muuta annettiin ymmärtää. Siisti kylläkin.
Huone oli kyllä kiva ja siisti, pisteet myös saa 35 kerroksen Brazilialainen ravintola Fugueira. Ruoka oli erinomaista, palvelu ystävällisestä ja tunnelma 👌🏼. Hotellin sali oli myös ihan kiva,ilmastointi toimi ja laitteita ainakin minulle riittävästi treeniin!

Joka tapauksessa kun lasten kanssa lomalla ollaan ja halutaan rentoutua, allasalueen merkitys on suuri ja päätimme vaihtaa hotellia vaikkei rahoja saatu tästä pettymyksestä takaisin. Kysymys on Ramada Plaza Jumeraih Beach hotellista.

Kukkaro aika paljon kevyempänä mutta me (tai lähinnä etenkin minä😅) huomattavasti onnellisempana muutimme tietämäämme hotelliin meren rannalle joka saa kyllä täyden kympin meiltä! Hilton Jumeraih Beach Resort.

Nyt on kaikki paremmin kuin hyvin ja me nautimme lomasta!

Sofiel rakastaa uida!

 

P.S Ei täällä niin kuuma ole etteikö voisi helposti olla ja nauttia auringosta! Myös lapset!

 

Terveisiä Dubaista!
Merkitty:                                                        

4 kommenttia “Terveisiä Dubaista!

 • 30.7.2017 at 16:53
  Permalink

  Voisitko tehdä postauksen implanteista?
  Oon jo pitkään haaveillut isommista rinnoista, mutta on paljon asioita mitä en niistä tiedä.
  Olisi kiva kuulla miten ne eroavat ”aidoista” rinnoista. 🙂

  Vastaa
  • 23.8.2017 at 10:40
   Permalink

   Voin kyllä! Voin tehdä toivepostauksen nyt ihan lähiaikoina!

   Vastaa
 • 14.8.2017 at 17:57
  Permalink

  Me olimme juuri kyseisessä Hiltonissa joululomalla. Varasimme sviitin ja oli kyllä ihana huoneisto ja koko loma kokonaisuudessaan. Mitä vanhemmaksi tulee niin sitä tärkeämpi on myös hotelli. Nuorempana oli ihan sama minne sen päänsä kallisti, mutta nykyään kun ei enää aika mene discoissa niin hotellin taso on tärkeä.

  Vastaa
  • 23.8.2017 at 10:39
   Permalink

   Kyllä, juuri näin. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *