Miksi Miss Oulu?

Tätä on kysytty: miksi helsinkiläinen perustaa Ouluun oman nimikko kilpailun?

Ajatus Miss Oulu kilpailuun lähti alunperin siitä että itse kaipasin ”uusia vanhoja” haasteita. Tässä kohtaa olin miettinyt järjestäväni kilpailun joka tarjoaa osallistujille kokemuksia ja haasteita. Kaipasin itse myös alan hommiin.  Idea Oulusta tuli siitä että työskentelen siellä paljon ja kun kolleegani Oulusta vielä kertoi ettei kaupungilla tosiaan ole mitään tunnettua kilpailua,en miettinyt enää hetkeäkään minkä kilpailun järjestäisin. Ennen uraani kauneusklinikalla työskentelin vuosia viihdealalla ja tein sitä myös useita vuosia klinikkabusineksen ohessa.
Vuosi sitten keväällä tein radikaalin liikkeen ja jättäydyin raskauden myötä pois viihdealalta. Silloin se oli ehkä oikea ratkaisu mutta vuoden aikana kävi selväksi että alan työt ovat merkittävä osa minua ja haluan tehdä myös niitä. Tykkään touhuta. En ole yksi niistä ihmisistä ketkä voisivat istua kotona,pyöritellä peukaloita ja miettiä että mitäs nyt sitten. Taidan elää pikku stressistä ja kaipaan jatkuvasti uusia haasteita. Musapuolen jutut ovat asia erikseen mutta ilokseni voin kertoa että pääsen pian taas tekemään paluuta myös keikoille 🙂

”Projekti Miss Oulu” lähtee selkärangasta. Sieltä mistä itse olen alunperin koko kauneusalalle lähtenyt tai ylipäätänsä mitään uraa ammentanut, kauneuskisoista. En kutsu itseäni ”missimammaksi” enkä kisoja niiden ”Miss” etuliitteestä huolimatta missikisoiksi vaan kyseessä on mallikilpailu. En etsi tyttöä edustamaan missikisoihin vain tittelin vuoksi, vaan antamaan julkiset kasvot niin mageelle kaupungille kuin Oulu ja tarjota voittajalle jotain konkreettista. Kisan tarkoituksena on tarjota tytöille jotain sellasta mitä he eivät muuten ehkä pääsisi kokemaan tai mitä kaikkea ei kerralla voisi saada. Oikeita haasteita, todellista valmentautumista kohti päämäärää,kontakteja ja kansainvälisen kuvaajan kuvattavaksi valmistautumista. Haluan että jokaiselle jää kisasta käteen muutakin kuin tuotepalkintoja. Kokemusta ja varmuutta lähteä luomaan omaa uraa. Itse en voittanut osakilpailuita ihmeellisempää ikinä (olin AINA lucky number 2!) mutta käytin hyväkseni kokemukseni ja tein uran itselleni. Haluan auttaa tässä myös muita.

Miksi ulkomaille? Siksi että haluan tarjota voittajalle elämyksen ja oikean mahdollisuuden. Sen mitä itse aina toivoin kisoilta joissa olin. On mahtavaa päästä tekemään sitä itse nyt kun on mahdollisuus. Kilpailulla on mielettömät yhteistyökumppanit jotka mahdollistavat tämän. Ja kunhan tässä nyt elokuuta eletään pidemmälle, toivon pääseväni kertomaan teille myös kahdesta muusta isosta asiasta jonka tulemme finalistien kanssa tekemään. Voittajan kanssa lähdemme mallimekkaan Istanbuliin kuvauksiin ensi keväänä. Mutta sen voin sanoa että reissuun lähdetään myös ennen sitä!

Täällä ollaan nyt Oulussa taas ja touhutaan kovasti syksyä varten! Niin kilpailun kuin klinikan osalta! Haku kilpailuun starttaa 1.9 ja ohjeet tulevat kilpailun nettisivuille silloin! Huomatkaa myös että kilpailuun valitaan yksi finalisti suoraan yleisön ehdotusten perusteella! Vierailkaa Instagramissa @missoulu_official ja käykää kommentoimassa seuraan kuvan alle ehdotuksenne! Arvomme tuotepalkinnon kaikkien osallistuneiden kesken syyskuun lopussa!

Löydä Miss Oulu Instagramista: missoulu_official.
Etsi tänä kuva ja kuvan alle voit käydä kommentoimassa kuka olisi mielestäsi sopiva kilpailija finaaliin! Kuva: Petri Mast

Aurinkoista elokuun alkua kaikille 🙂

Kilpailun nettisivut ovat hiljattain avattu osoitteessa www.missoulu.fi mutta ovat vielä työn alla. Tarkemmin kilpailusta ja tyttööjen kisataipaleesta tulen kertomaan teille nyt elokuussa kun tietyt neuvottelut saadaan päätökseen. Nettisivuja seuraamalla pysyy perillä mitä tapahtuu ja milloin!

Kilpailun löytää siis Instagramista: missoulu_official

Arvostan suuresti jos klikkaatte ”seuraa” 🙂

Suvi

 

Kiitos (blogikuva):

Petri Mast Photography

Niinatar

Flormar Suomi

Revolution Hair

AK Nailstudio

Revlon Professional

Miksi Miss Oulu?
Merkitty:                                

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *